Schilderwerken door PeterTom Jones.

Is uw woning toe aan een nieuwe, frisse aanblik? Dan is het tijd voor de muren, plafonds en kozijnen schilderen. Dit kunt u het beste overlaten aan een gespecialiseerde vakman, zoals PeterTom Jones. We bieden u hoge kwaliteit schilderwerken voor zowel binnen als buiten. Op deze manier creëert u in en rond uw woning het perfecte plaatje en mag u genieten van een sfeervolle aanblik van uw huis. Zoals u van een gerenommeerde schilder mag verwachten, gaan we altijd vakkundig te werk en maken we uitsluitend gebruik van de beste materialen. Hiermee wordt het eindresultaat van de schilderwerken door PeterTom Jones altijd prachtig. Meer informatie op www.schilderwerkensnel.be

Schilder

Een goede schilder verstaat zijn vak en houdt zichzelf continu op de hoogte van de laatste ontwikkeling in de branche. Zo werken we altijd met innovatieve verfsoorten en schildermethodes, zonder de bewezen effectieve werkwijzen uit het verleden overboord te gooien. Bij de schilderwerken door PeterTom Jones mag u rekenen op 100% vakwerk waarmee u geheel tevreden zult zijn. U kunt ons inhuren voor alle soorten schilderwerken van klein tot groot en voor binnen en buiten. Zo kunnen we onder meer uw muren schilderen, het plafond schilderen of de kozijnen voorzien van een mooie nieuwe verflaag.

Muren schilderen

Na verloop van tijd kunnen de muren van uw huiskamer, keuken of slaapkamers van kleur veranderen. Dit gebeurt onder meer als gevolg van zonlicht dat de ruimte binnenkomt, maar ook vettige aanslag en tabaksrook kunnen invloed hebben op de kleur van de wanden. Heel mooi is het dan om te kiezen voor uw muren schilderen. Hiermee voldoen ze voortaan weer geheel aan uw verwachtingen en ziet ieder vertrek er weer lekker fris uit. Contacteer ons vandaag nog voor het aanvragen van een offerte op maat!

Plafond schilderen

Waar geleefd wordt, worden dingen vuil en zo kan het gebeuren dat ook uw plafond minder fris begint te ogen dan voorheen. PeterTom Jones staat dan paraat om het plafond vakkundig te schilderen. Uiteraard wordt uw interieur goed beschermd en met onze lekvrije schildertechnieken hoeft u beslist niet bang te zijn voor verfspatten op uw meubilair. Wilt u weten wat uw plafond schilderen gaat kosten? Neem dan contact met ons op en laat ons een offerte opstellen. De prijs hangt af van onder meer het formaat van uw plafond en de verfkeuze.